Webshop » Opleidingen/Workshops » Nails for fun and profit 12 okt. By Elke Tuteleers

Nails for fun and profit 12 okt. By Elke Tuteleers

Nails for fun and profit 12 okt. By Elke Tuteleers
Zaterdag 12 Oktober van 13u tot 16u.

Elke Tuteleers van Polished komt deze super interessante Business training geven!!

Ben je al een tijdje aan het werk als nagelstyliste maar betaal je jezelf niet uit? Werk je iedere avond maar kan een extraatje er niet af? Is het momenteel work hard zonder play hard?
Misschien staat het verdienmodel van je nagelstudio nog niet 100% op punt. En dat is zonde! We werken hard dus mogen daar ook voor beloond worden.
Deze cursus is een investering die zichzelf sowieso gigantisch terug verdiend, zie het als een eerste investering naar financiële onafhankelijkheid.
We bekijken eerst hoeveel we eigenlijk over houden aan onze behandelingen. Het zal je, op meerdere manieren verbazen maar ook het belang van een juist prijszetting benadrukken.
Waaruit zijn onze kosten samen gesteld? Waar kan ik ze drukken en wat zijn in feite aftrekbare kosten? Wellicht laat je daar nog waardevolle centen liggen.
Hoe trekken we klanten en nog belangrijker, hoe behouden we deze?
Onze nagels mogen nog zo mooi zijn, als we er 2,5 uur aan werken verdienen we vaak niks meer. Hoe kunnen we onze behandeling optimaliseren qua tijd? Anderzijds, is dat wel nodig? Hoe zetten we onszelf in de markt?
Op welke manier kan ik hier en daar een euro meer verdienen? Vijf euro per dag is al 100-150 euro extra in de maand! Vijftig euro extra per dag is 1000-1500 euro meer op het einde van de maand! En dit is haalbaar voor iedereen.
Wil je eindelijk een deftig loon halen uit je job? Of net terug 9-5 gaan werken in je nagelstudio in plaats van dag en nacht? Dit is de training voor jou!
Schrijf je vandaag nog in!
Prijs: €59 ex btw.
incl. Drankje

€ 59,00 exclusief BTW
€ 71,39 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal